Main content

1. Májusban minden nap 18.00-kor litánia van templomunkban.
2. Május 26-28-ig lesz az V. Kecskeméti Városmisszió, melynek rendezvényeire mindenkit szeretettel várunk. Részletes program a plakátokon és a szórólapokon olvasható.
3. Május 26-án, pénteken este a fáklyás menet végén szeretetvendégség lesz a Boldogasszony Rózsakertben. A szeretetvendégségre a felajánlott süteményeket a rózsakertbe lehet hozni este 10 óráig.
4. Május 27-én, szombaton lesz az „Élő rózsaüzér Kecskemétért” program, melynek részletei a plakátokon olvashatók.
5. A misszió keretében május 27-én, szombaton színházi előadás lesz
12 dühös ember címmel a Piarista Gimnázium Dísztermében. Az előadásra az ingyen jegyek elvihetők a sekrestyéből, vagy a plébánia irodájából.
6. Május 27-én, szombaton este fél 9-kor lesz a Főtéren a Vacsora Fehérben című program. A program szórólapjai elvihetők a sekrestyéből, vagy a plébánia irodájából. A batyus vacsorán fehér ruhában kell megjelenni.
7. Május 28-án vasárnap fél 11-kor érseki szentmise keretében bérmálás lesz Nagytemplomban. A szentmise után szeretetvendégség lesz a templom mellett. A szeretetvendégségre sütemény felajánlásokat a Plébánia közben felállított sátorba várják vasárnap 12 óráig. Az ingyenes ebédjegyek elvihetők a sekrestyéből, vagy a plébánia irodájából.
8. Oskolás János verseskötetének bemutatójára május 22-én, hétfőn 17 órakor a Helynökség emeleti nagytermébe. Bejárat a színház felől.
9. Ünnepek a következő héten:
- hétfőn Szent Rita szerzetesnő,
- kedden Boldog Apor Vilmos vértanú ünnepe,
- szerdán Szűz Mária a Keresztények Segítsége emlékezete,
- pénteken Néri Szent Fülöp áldozópap emlékezete.
Hirdetéseink megtalálhatók a hirdetőtáblákon a templom bejáratainál.