Main content

1. Ma első vasárnap van, tartós élelmiszert gyűjtünk a portán a Máltai Szeretetszolgálat részére.
2. Mai vasárnaptól ¾10-kor is van szentmise templomunkban az alsós diákok és a hívek részére.
3. Dr. Finta József plébános bemutatkozó szentmiséje szeptember 10-én de. fél 11-kor lesz a Nagytemplomban.
4. 2017. szeptember 7-én csütörtökön, Kisboldogasszony előestéjén terményáldást és szentmisét tartanak a kecskeméti Nagytemplomban. A Máltai Szeretetszolgálat programja 17.15 perckor kezdődik.
5. 2017. szeptember 8-án 17.30 órakor a Piarista Gimnázium Dísztermében jótékonysági estet és árverést tartanak. A bevétel az erdélyi Árkos községben épülő hagyományőrző és bemutató Tájház befejezését segíti.
6. Ella István Liszt díjas orgonaművész hangversenye lesz a nagytemplomban szeptember 14-én, csütörtökön este 7 órakor. A belépés ingyenes, önkéntes adományokat a Piarista Templom orgonájának felújítására elfogadnak.
7. Szeretettel várjuk azoknak a fiataloknak és felnőtteknek a jelentkezését a plébánia irodáján vagy a sekrestyében, akik még nem voltak elsőáldozók, bérmálkozók, vagy nincsenek megkeresztelkedve és szeretnék pótolni ezeket a szentségeket.
8. A többi fiatal részére hittancsoportot indítunk, hogy a felvett szentségeket elmélyítsék, és hittan ismereteiket gyarapítsák. Jelentkezés a sekrestyében vagy a plébánián.
9. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület Dél-Alföldi Régiója keresztény lelkületű, józan életű, megbízható, megfelelő szakképesítéssel rendelkező munkatársakat keres az alábbi munkakörökre:
• Intézményi takarító
• Szociális gondozó, ápoló
• Intézményi karbantartó
Jelentkezni fényképes önéletrajzzal lehet email-ben az alábbi címeken: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..
10. Ünnepek a következő héten:
- kedden Kalkuttai Szent Teréz emléknapja,
- csütörtök Szent Márk, István és Menyhért kassai vértanúk emléknapja,
- pénteken Szűz Mária születésének ünnepe - Kisboldogasszony.
Hirdetéseink megtalálhatók a hirdetőtáblán a templom bejáratánál.