1. 31-e, Szilveszter napja van, Szent Család vasárnapja is. Délelőtt vasárnapi miserend lesz, este 17 órakor lesz az év végi hálaadás.
 2. Január 1-jén, Újév napján Szűz Mária Istenanyaságának ünnepe van, kötelező ünnep, vasárnapi miserend lesz.
 3. Január 5-én, pénteken első péntek lesz, a szokásos rend szerint; este hét órakor Túri-Nagy János újévi orgonakoncertje lesz a Nagytemplomban.
 4. Január 6-án, Vízkereszt napján kötelező ünnep van. Reggel 6.15; 7.00; 8.00 órakor, valamint este 18.30 órakor lesznek ünnepi szentmisék.
 5. Január 7-ig portaszolgálat hétköznap csak 9-12 óra között lesz, így a plébániai hivatal is ekkor lesz elérhető.
 6. Január 7-én, jövő vasárnap Urunk megkeresztelkedésének ünnepével lezárul a karácsonyi időszak.
 7. A Piarista asztali naptár, Radnóti Miklós halála 80. évfordulójára, 1500 Ft/db, Emmausz Piarista evangéliumos könyv 1800 Ft/db, sekrestyében, irodában.
 8. A Piarista Általános Iskola várja a tanköteles gyermekek jelentkezését következő tanévtől induló első osztályaiba. Az ehhez kapcsolódó előzetes szándéknyilatkozat online kitölthető az iskola honlapján.
 9. A Kecskeméti Szent Imre Katolikus Óvoda és Általános Iskola szeretettel várja első beiskolázási programjára az érdeklődő szülőket és gyermekeiket 2024. január 16-án 17 órától. Részletes tájékoztatást az iskola honlapján találnak.
 10. Hálásan köszönöm mindazok munkáját, akik az advent során és a karácsonyi ünnepek alatt bármivel, bárhogyan segítették plébániánk, templomunk ünnepi szolgálatát. A paptestvérek, a Képviselőtestület, a Piarista Liturgikus Kórus, az ifjúsági Kórus, a kántorok, a ministránsok, a sekrestyések, templomtakarítók szolgálatát, és közösségünk minden tagjának életére Isten gazdag áldását kérem.
 11. Aki házszentelést szeretne kérni az év elején, kérem, hogy jelentse be ezt az igényét január végéig legkésőbb névvel, címmel és telefonszámmal a plébánia irodájában vagy pedig a sekrestyében a szentmisék után! A jelentkezőket fel fogjuk hívni és egyeztetünk időpontot!
 12. Statisztikai adatok: keresztelés 49 fő (ebből 9 felnőtt); elsőáldozás 62 fő (3); bérmálkozó 41 (3); házasság 22 pár; halottak 51 férfi és 72 nő, szentségekkel 12
 13. Ünnepek a következő héten:
 • kedden Szent Nagy Szent Vazul és Nazianzi Szent Gergely püspökök,
 • szerdán Jézus Szent Neve,

Hirdetéseink megtalálhatók a hirdetőtáblán.