1. A mai vasárnap minden szentmise végén hamvazás lesz. Nagyböjtben péntekenként 17.30-tól keresztúti ájtatosságokat végzünk.
 2. A Házasság hete rendezvénysorozat február 10-től február 21-éig A szervezők számos, színes, kapcsolatépítő programmal várják a párokat. Bővebb információk a Házasság Hete Facebook eseménynél érhetők el. Templomunkban a házaspárok megáldása február 18-án vasárnap minden szentmise végén lesz.
 3. Azok a jegyespárok, akik ebben az évben szeretnének házasságot kötni templomainkban, szíveskedjenek bejelentkezni az év első két hónapjában a plébánián, hogy a jegyes felkészítésről és a tennivalókról idejében tudjuk tájékoztatni őket!
 4. Templomunk nagyböjti lelkigyakorlata február 23-24-25-én, péntek, szombat és vasárnap lesz, az esti 18.30-as szentmise keretében. A lelkigyakorlat témája: Szenvedés és feltámadás, vezető: Nyeste Pál SchP.
 5. A KÉSZ szeretettel hívja az érdeklődőket a 02.28-án, 18 órakor kezdődő „Keresztény házasságunk alapjai” című előadásra. Helyszín: Főplébánia Közösségi Ház díszterem; előadó Makláry Ákos paróchus.
 6. Piarista Általános Iskola várja a jövőre első osztályba készülő gyerekeket és szüleiket az Öveges Diáklaborban sorra kerülő beiskolázási programjára február 27-én és 28-án 17 órától. A programra jelentkezni az iskola honlapján lehet.
 7. A Piarista Óvoda szeretettel hívja és várja a leendő óvodás gyermekeket és szüleiket február 27-én, kedden 8 órától Óvodanyitogató programjára. Részleteket a Piarista iskola honlapján olvashatnak.
 8. A Szent Imre Katolikus Általános Iskola szeretne az első osztályba iratkozó gyermekek szüleinek segíteni az iskolaválasztás nehéz döntésében. Február 19-én hétfőn este a Kocsis Iskola dísztermében egy pódiumbeszélgetésen Uzsalyné dr. Pécsi Rita neveléskutató, Horváth Szilárd, a gödi Búzaszem Iskola igazgatója és Papp Zsolt, az iskola igazgatója az iskolaválasztás pedagógiai, pszichológiai szempontjairól tart beszélgetést. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. További információ a Szent Imre Iskola honlapján található.
 9. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat használt, de jó állapotú férfi cipőt 40-45 méretben, valamint dzsekit gyűjt a rászorulók számára. Az adományokat a Gondviselés házába várják csütörtök 12-16, pénteken 8-12 óra között.
 10. Ünnepek a következő héten:
 • csütörtök Szent Péter apostol székfoglalása,
 • szombat Szent Mátyás apostol.

Hirdetéseink megtalálhatók a hirdetőtáblán.